Suntem banca oamenilor întreprinzători

Oferim clienților și colegilor noștri o experiență bancară plăcută, oricând și oriunde.

Suntem banca oamenilor întreprinzători

Oferim clienților și colegilor noștri o experiență bancară plăcută, oricând și oriunde.

Hai la BT!

Banca Transilvania, este liderul pieței bancare din România și a obținut rezultate remarcabile din perspectiva angajaților cu privire la aspectele care creeaza mediul de lucru.

Faptul ca suntem cel mai mare grup financiar din Romania ne responsabilizeaza sa sustinem dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care facem parte, oriunde si oricand. Ne place sa incurajam vise indraznete fie ca sunt ale colegilor sau ale clientilor nostri, si suntem foarte bucurosi sa le vedem devenind realitate.

  • Certificare Best Place to Work in Romania 2020
  • Singurul brand bancar romanesc prezent in The Banker 500 Ranking 2020
  • Cel mai valoros brand bancar din România - Brand Finance 2017

Vezi pozițiile disponibile și aplică chiar azi

Viața în BT!

Te intrebi desigur cum este sa lucrezi la noi. Pe scurt, pana ne vom intalni, iti spunem ca daca esti energic, pui suflet in ceea ce faci, esti deschis la schimbare si la asimilarea rapida a lucrurilor interesante, noi ne vom preocupa sa construim mecanisme de motivare, invatare, dezvoltare astfel incat sa putem creste impreuna.
 

VEZI POVEȘTILE

Cum și unde îi angajăm pe oamenii minunați care înseamnă BT?

Cum angajăm?

Stii deja ca noi suntem compania care isi doreste ca lucrurile sa fie bine facute, iar visele sa devina realitate. Pentru asta, avem nevoie de oameni deschisi, oameni pentru care grija fata de client si colegi primeaza, chiar daca multi cred ca bankingul inseamna numai bani, credite si depozite.

Ne vom uita de asemenea si la: abilități de comunicare, dorinta si capacitatea de a invata permanent, studii, experiența de muncă, grija pentru client, recomandările de la locurile de munca anterioare, alte aptitudini si abilități relevante pentru postul vacant.

Unde te poți angaja?

Beneficii

Angajatii Băncii Transilvania beneficiaza, pe langa salariul de baza, si de:

Servicii medicale extinse Zile de concediu de odihnă suplimentare Primă anuală de performanță Facilități la tranzactiile, cardurile și creditele bancare Învățare continuă Tichete de masă Pensie facultativă Reduceri oferite de partenerii BT Primă de vacanță Program flexibil Work from home Zile libere pentru evenimente speciale Prime acordate cu ocazia unor sărbători legale Asigurare medicală

Valori

IDEI NOI CREATIVITATE SPIRIT ÎNTREPRINZĂTOR INIȚIATIVE

Impact în comunitate

Domeniile în care Banca Transilvania se implică prin activitățile sale:

Antreprenoriat Educație Social Sport Medical Mediu

Ți-ar plăcea să lucrăm împreună?

Accesează una dintre platformele de recrutare pe care le poți folosi și descoperă pozițiile disponible în echipa BT. Aplică cu încredere la cea pe care o dorești.