Ai încercat NeoBT?

Noul online banking Banca Transilvania, care va înlocui foarte curând actuala platformă.

Din NeoBT, ai acces online la conturile tale și poți face toate operațiunile pe care le faci acum din BT24. În plus, beneficiezi de funcționalități suplimentare.

  • Home
  • Toate cardurile

Toate cardurile

Carduri de cumpărături

Create pentru shopping, cardurile de credit STAR Card pot fi folosite pentru tranzactii la comerciantii din tara si din strainatate.

BT Flying Blue

Daca iti place sa calatoresti, atunci ai gasit ceea ce cauti. Cardul BT Flying Blue a fost creat pentru ca tu sa te bucuri de calatorii si de cumparaturi.

Nu știi ce card de
cumpărături ți se potrivește?

Carduri in Lei

Visa Classic

Visa Classic e cardul tău de zi cu zi. E exclusiv în lei și poți plăti ușor online și offline tot ce ai nevoie, atât în țară, cât și în străinătate.

Mastercard Mondo

Cu Mastercard Mondo ai libertatea de a face toate operațiunile bancare de care ai nevoie. Plus alte beneficii. :D

Cardul de masă

Cardul de masă BT este cel mai ușor mod de plată la restaurant sau pentru când îți faci cumpărăturile alimentare. Trebuie doar să fii angajat.

Mastercard Gold Debit

Special creat pentru tine, cardul Mastercard Gold Debit vine la pachet cu toate serviciile BT. Așa ai mai mult timp pentru tine.

Carduri in Euro

Mastercard Direct

Mastercard Direct este un cardul tău de debit în Euro, foarte avantajos, în special pentru shopping când mergi în afara țării. În plus, vine la pachet cu o multime de avantaje.

Carduri Pentru Tineri

BT Omnipass

Reduceri, partener în calătorie sau la shopping, sunt doar câteva dintre avantajele cardului tău de debit BT- Omnipass. În plus, este contactless și poți plăti cu el atât online, cât și offline.

Nu știi ce card
ți se potrivește?

Soluții de plată digitale

Vei putea confirma orice plata online direct de pe telefon folosind amprenta sau metoda de deblocare a telefonului. Astfel, orice tranzactie online se va face in siguranta.

De acum poti face plati contactless prin Apple Pay cu cardul tau BT. Platesti sigur, rapid si usor. Apple Pay utilizeaza tehnologia NFC incorporata in iPhone-ul tau, ca tu sa poti plati contactless in magazine, simplu de tot.

Accesorii de plată

Pentru tine, cel mereu on the go plățile trebuie să fie cât mai rapide. Așa că am pregătit ceasuri, brățari și alte accesorii de plată.